IndoManUtd Forum  

Go Back   IndoManUtd Forum > IndoManUtd Corner > Archive > Recycle Bin
Follow Us IndoManUtd Twitter IndoManUtd @ Facebook

Recycle Bin Tempat thread-thread usang, thread kembar dan thread yang sudah tidak aktif lagi. Thread ini sewaktu - waktu bisa diangkat kembali.

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 23-06-2007, 10:41 AM   #1
Dark
R.I.P MUFC
 
Dark's Avatar
 
Id Number : IMU-68
Join Date: Apr 2007
Location: Hell's Kitchen
Posts: 6,538
Dark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to behold
Default Another Korean move to EPL?

EPL mungkin semakin menarik sebagai ajang bisnis setelah beberapa klub diakuisisi oleh pemilik asing.. skrg juga banyak klub² EPL yang merekrut pemain Asia.. dengan contoh Lee Yong-Pyo (tottenham hotspur), Seol Ki-Hyeon (Reading), Lee Dong-Guk(middlesbrough), dan yang terakhir Park Ji-Sung (Man Utd). dan Chelsea berniat mengikuti jejak klub² EPL yang lain dengan berusaha merekrut Lee Chun Soo. sekedar kepentingan komersial atau... kebutuhan tim?


KLIK UNTUK BERITA SELENGKAPNYA
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Dark is offline  
sponsor links
Old 23-06-2007, 11:48 AM   #2
AngelTouch
Bye2 MU,I'm Coming Gunners
 
AngelTouch's Avatar
 
Id Number : IMU-175
Join Date: May 2007
Location: Somewhere I Belong
Posts: 5,683
AngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud of
Default

yah mungkin berimbang antara kebutuhan klub dan Komersial ..

terutama Reading ma Spurs .. buktinya pemain2 Korea tsb menjadi pemain inti di klub tsb .. tentu mereka menjadi kebutuhan klub ..

nah yg gw ragu di Chelsea .. apa mungkin itu buat kebutuhan klub .. sedangkan di posisinya Lee Chun Soo dah banyak pemain2 Chelsea yg bagus ..
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AngelTouch is offline  
Old 23-06-2007, 12:32 PM   #3
BudiNar
Flame...
 
BudiNar's Avatar
 
Id Number : IMU-1215
Join Date: Jun 2007
Location: Solo
Posts: 128
BudiNar will become famous soon enoughBudiNar will become famous soon enough
Default

Both of them can take advantage, Club bisa memperluas pasar merchandisenya + popularity, player juga tambah popular bisa nambah tebel kantongnya. Tapi tuk kebutuhan team mungkin gak terlalu urgent buat team ibesar dg banyak pemain bintangnya, kecuali dia main di team mediocre macam spurs,boro,reading dan city, chance buat jadi starter gede (mereka pemain yang bagus di level Asia). But most of all itu buagus buat persepakbolaan Asia.
BudiNar is offline  
Old 23-06-2007, 12:42 PM   #4
Dark
R.I.P MUFC
 
Dark's Avatar
 
Id Number : IMU-68
Join Date: Apr 2007
Location: Hell's Kitchen
Posts: 6,538
Dark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by BudiNar View Post
Both of them can take advantage, Club bisa memperluas pasar merchandisenya + popularity, player juga tambah popular bisa nambah tebel kantongnya. Tapi tuk kebutuhan team mungkin gak terlalu urgent buat team ibesar dg banyak pemain bintangnya, kecuali dia main di team mediocre macam spurs,boro,reading dan city, chance buat jadi starter gede (mereka pemain yang bagus di level Asia). But most of all itu buagus buat persepakbolaan Asia.
tapi.. PJS bisa jadi starter tuh di Man Utd..
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Dark is offline  
Old 23-06-2007, 12:43 PM   #5
AngelTouch
Bye2 MU,I'm Coming Gunners
 
AngelTouch's Avatar
 
Id Number : IMU-175
Join Date: May 2007
Location: Somewhere I Belong
Posts: 5,683
AngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud ofAngelTouch has much to be proud of
Default

Quote:
Originally Posted by Dark View Post
tapi.. PJS bisa jadi starter tuh di Man Utd..
mungkin maksudnya starter terus2an .. ga kadang2 doank kayak PJS ..
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AngelTouch is offline  
Pesan sponsor, numpang lewat yach!
Old 23-06-2007, 12:54 PM   #6
witheld
Rookie
 
witheld's Avatar
 
Id Number : IMU-741
Join Date: May 2007
Posts: 59
witheld is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Dark View Post
EPL mungkin semakin menarik sebagai ajang bisnis setelah beberapa klub diakuisisi oleh pemilik asing.. skrg juga banyak klub² EPL yang merekrut pemain Asia.. dengan contoh Lee Yong-Pyo (tottenham hotspur), Seol Ki-Hyeon (Reading), Lee Dong-Guk(middlesbrough), dan yang terakhir Park Ji-Sung (Man Utd). dan Chelsea berniat mengikuti jejak klub² EPL yang lain dengan berusaha merekrut Lee Chun Soo. sekedar kepentingan komersial atau... kebutuhan tim?


KLIK UNTUK BERITA SELENGKAPNYA
Kayaknya Chelsea bener-bener kere musim ini, pemain medioker macam Lee Chun Soo aja diincar. Di Divisi 2 Spanyol aja belum bisa ngegolin kok, apalagi di EPL.

Kalau memang dia jadi main di Chelsea, kesempatannya untuk bermain cuma di awal-awal musim, saat Didier Drogba dan Salamon Kalou sedang memperkuat negaranya di Piala Afrika. Itupun masih harus bersaing dengan Andriy Shevchenko dan Claudio Pizzaro.
witheld is offline  
Old 23-06-2007, 01:03 PM   #7
rullysulistyo
Why It's So Hard!!!
 
rullysulistyo's Avatar
 
Id Number : IMU-306
Join Date: May 2007
Location: Tangerang, Indonesia
Posts: 1,847
rullysulistyo is a splendid one to beholdrullysulistyo is a splendid one to beholdrullysulistyo is a splendid one to beholdrullysulistyo is a splendid one to beholdrullysulistyo is a splendid one to beholdrullysulistyo is a splendid one to beholdrullysulistyo is a splendid one to behold
Default

Komesial pastinya..sulit buat Lee Chun Soo bersaing memperebutkan tim inti di Chelsea dgn Sheva, Drogba, dan Kalou..btw Lee Chun Soo striker kan?
__________________


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

rullysulistyo is offline  
Old 23-06-2007, 01:13 PM   #8
Dark
R.I.P MUFC
 
Dark's Avatar
 
Id Number : IMU-68
Join Date: Apr 2007
Location: Hell's Kitchen
Posts: 6,538
Dark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to beholdDark is a splendid one to behold
Default

posisinya adalah 2nd striker plus winger..
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Dark is offline  
Old 23-06-2007, 01:18 PM   #9
Ucup Carrick
A Man With A Heart Full Of Soul
 
Ucup Carrick's Avatar
 
Id Number : IMU-812
Join Date: May 2007
Location: Carrington
Posts: 1,115
Ucup Carrick is a jewel in the roughUcup Carrick is a jewel in the roughUcup Carrick is a jewel in the rough
Default

mungkin ada klausul khusus musim ini dari sponsor chelsea samsung....yang notabene dari korea...ya setidaknya menguntungkan buat sepakbola korsel....
lagian chun soo emang striker mobil di timnas korsel...bakal dibawa ke jakarta....
dan dia pernah maen di real sociedad...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Ucup Carrick is offline  
Old 23-06-2007, 01:21 PM   #10
rullysulistyo
Why It's So Hard!!!
 
rullysulistyo's Avatar
 
Id Number : IMU-306
Join Date: May 2007
Location: Tangerang, Indonesia
Posts: 1,847
rullysulistyo is a splendid one to beholdrullysulistyo is a splendid one to beholdrullysulistyo is a splendid one to beholdrullysulistyo is a splendid one to beholdrullysulistyo is a splendid one to beholdrullysulistyo is a splendid one to beholdrullysulistyo is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by Dark View Post
posisinya adalah 2nd striker plus winger..
Yaah..udah bener deh..komersil ini mah namanya..
Tp kita liat aja dulu musim dpn, bakalan reguler ga dia maen di Chelsea..
__________________


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

rullysulistyo is offline  
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 10:46 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indonesian Manchester United - IndoManUtd.org - The most integrated fans forum in Indonesia - Manchester United Indonesia
One Love - One Soul - One United, IndoManUtd.org is in no way authorised by or connected with Manchester United or the official club website.