IndoManUtd Forum  

Go Back   IndoManUtd Forum > Rookie Room > Inside Old Trafford
Follow Us IndoManUtd Twitter IndoManUtd @ Facebook

Inside Old Trafford Semua yang berhubungan dengan Manchester United.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-10-2009, 09:56 AM   #1
Gian
Viva Hernandez.. sh*te on Wayne Rooney
 
Gian's Avatar
 
Id Number : IMU-10337
Join Date: Sep 2009
Location: where the people is crazy
Posts: 393
Gian is a jewel in the roughGian is a jewel in the roughGian is a jewel in the roughGian is a jewel in the rough
Default SAF: Wiley tidak fit?

SAF Sir Alex Ferguson has hit out at referee Alan Wiley, accusing the Staffordshire official of "not being fit enough" to do his job.

Wiley, the fourth official for last month's controversial Manchester derby, was in charge at Old Trafford on Saturday as an injury-time own-goal from Anton Ferdinand salvaged United a point against Sunderland in a 2-2 draw.

Ferguson claimed Wiley had not played the correct amount of added time because he had failed to add on an additional minute to the four already signalled once United scored

"I was disappointed with the referee," said Ferguson.

"He didn't add on any time for the goal. He played four minutes and two seconds.

"He was also walking up the pitch for the second goal needing a rest. He was not fit enough for a game of that standard.

"The pace of the game demanded a referee who was fit. He was not fit. It is an indictment of our game.

"You see referees abroad who are as fit as butcher's dogs. We have some who are fit. He wasn't fit.

"He was taking 30 seconds to book a player. He was needing a rest. It was ridiculous."

http://www.skysports.com/story/0,195...605950,00.html


Saya kira memang ada beberapa keputusan wasit yang sangat meragukan seperti foul Anderson dan handball yang dibiarkan saja.
Tetapi saya kira SAF kurang bijak 'menyerang' wasit seperti ini karena hasil seri lawan Sunderland memang berasal dari permainan super jelek United sendiri dan ini akan memancing FA yang hobi menjatuhkan hukuman untuk para manajer yang 'menyentil' wasit


Bagaimana pendapat teman2 Indomanutd?
Gian is offline   Reply With Quote
sponsor links
Old 06-10-2009, 10:37 AM   #2
Axello
both Solskjaer and Hernandez arrived at Old Trafford as relative unknowns, both scored on their Reds debuts and both make finding the net look remarkably easy.
 
Axello's Avatar
 
Id Number : IMU-489
Join Date: May 2007
Location: Semarang dan jogjakarta
Posts: 3,783
Axello has much to be proud ofAxello has much to be proud ofAxello has much to be proud ofAxello has much to be proud ofAxello has much to be proud ofAxello has much to be proud ofAxello has much to be proud ofAxello has much to be proud ofAxello has much to be proud ofAxello has much to be proud ofAxello has much to be proud of
Default

perasaan udah dibahas deh di thread Pre & Re Man United vs Sunderland
tapi klo mau di bikinin thread baru terserah momod aja deh......

IMO ngga terlalu memperhatiin fisik wasit semalem karena terlalu sibuk tegang nonton United hehehehehehe.....sepertinya SAF memang termasuk yang cukup sering mengkritik wasit deh..
Axello is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009, 11:21 AM   #3
bobotoh united
loved, hated, never ignored !!!
 
bobotoh united's Avatar
 
Id Number : IMU-154
Join Date: May 2007
Location: bandung-jakarta-cirebon pp
Posts: 3,223
bobotoh united is a splendid one to beholdbobotoh united is a splendid one to beholdbobotoh united is a splendid one to beholdbobotoh united is a splendid one to beholdbobotoh united is a splendid one to beholdbobotoh united is a splendid one to behold
Default

ternyata kecaman sir alex terhadap Wiley berlanjut.

korps wasit meminta FA untuk menindak tegas sir Alex
bahkan mereka meminta FA untuk mengeluarkan hukuman larangan bagi sir alex untuk mengikuti dunia sepakbola.

Code:
http://www.mediaindonesia.com/read/2009/10/10/99014/6/4/Persatuan-Wasit-Inggris-Minta-FA-Hukum-Ferguson-
__________________
Friends are like Condoms
They Protect you when things Getting Hard
bobotoh united is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009, 12:59 PM   #4
kendor
Rookie
 
kendor's Avatar
 
Id Number : IMU-6317
Join Date: Jan 2009
Location: Depok - Bogor
Posts: 1,451
kendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by bobotoh united View Post
ternyata kecaman sir alex terhadap Wiley berlanjut.

korps wasit meminta FA untuk menindak tegas sir Alex
bahkan mereka meminta FA untuk mengeluarkan hukuman larangan bagi sir alex untuk mengikuti dunia sepakbola.

Code:
http://www.mediaindonesia.com/read/2009/10/10/99014/6/4/Persatuan-Wasit-Inggris-Minta-FA-Hukum-Ferguson-
Terlepas dari sikap kontroversial yg sering dibuat SAF, keknya FA akan berpikir panjang banget atas usulan korps wasit yg meminta SAF dilarang mengikuti kegiatan di dunia sepakbola,, Prestasi yg demikian banyak yg sudah ditorehkan SAF bersama United & tentunya membawa nama Inggris jg, akan menjadi bahan pertimbangan FA untuk mengambil keputusan atas usulan tersebut. Sekarang tinggal FA mempertimbangkan hukuman yg bisa memuaskan korps wasit tanpa nantinya berdampak tidak baik pada SAF.
kendor is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009, 01:15 PM   #5
rajes
Life is only traveled ONCE,Today's MOMENT becomes TOMORROW's MEMORY. Enjoy every moment, good or bad, because the GIFT of LIFE is LIFE itself
 
rajes's Avatar
 
Id Number : IMU-7865
Join Date: Apr 2009
Location: One UNITED world under GOD
Posts: 381
rajes is a splendid one to beholdrajes is a splendid one to beholdrajes is a splendid one to beholdrajes is a splendid one to beholdrajes is a splendid one to beholdrajes is a splendid one to behold
Default

Steven Beacom: Fergie will always say what he wants

Quote:
So, the Football Association is going to come down hard on Sir Alex Ferguson. That’s what we’re being told anyway after Fergie’s latest rant.

This time he had a go at referee Alan Wiley.

Yes, the same bloke who Fergie was chuckling away with on the Old Trafford touchline after Michael Owen’s dramatic injury-time winner against Manchester City.

Fast forward a fortnight to United’s appalling performance in their 2-2 draw at home to Sunderland, after which a fuming Fergie declared that Wiley wasn’t fit enough to referee.

Gracious as always!

Since that tirade there’s been much wailing and gnashing of teeth by ex-players, pundits and former referees, who want to be on the telly more than X-Factor wannabees.

They want to see Ferguson punished heavily for this outburst.

He’s out of order they cry.

Well, of course he is.

But he’s been doing it for years.

And unless the English Football Association decide to send Trevor Brooking up to Manchester to physically gag him, he’ll continue to do whatever he wants for years to come.

The bottom line is that the vast majority of people connected with English football are scared of the Scot.

And I’m not just talking about all the players who have received the hairdryer treament.

For instance most other managers (Rafael Benitez, Arsene Wenger and Mark Hughes excepted) fall at his feet.

What Fergie says goes, even if it is an attempt to hide his mistakes, which to be fair are few and far between.

He’s the Godfather.

He’s the one they look up to. Right or wrong.


Then there are the TV companies like Sky and ITV.

They are desperate not to have a Match of the Day situation which sees United assistant boss Mike Phelan wheeled out to issue a few comments that no one has the slightest interest in, all because Fergie refuses to talk to the Beeb.

It means that Sky and ITV interviewers end up asking post-match questions blander than Alan Shearer on the aforementioned BBC programme to make sure they don’t annoy the knight of the realm.

It’s ridiculous. And it has got to the stage where Fergie has almost become bigger than the game itself.

Goodness knows how we’re all going to survive when he finally calls it a day!

Seriously, though, it will be intriguing to see what punishment, if any, the FA come up with.

The authorities only have themselves to blame for this, because of previously not having the guts to take him and Manchester United on.

Teach him a lesson, it’s been said.

It’s a bit late to be starting now.

He’ll not change for anyone, least of all the FA
Read more:
Code:
http://www.belfasttelegraph.co.uk/sport/columnists/steven-beacom/steven-beacom-fergie-will-always-say-what-he-wants-14524184.html#ixzz0TK2WcZh6
Opa gitu loh
__________________
“I feel close to the rebelliousness and vigour of the youth here. Perhaps time will separate us,but nobody can deny that here, behind the windows of Manchester, there is an insane love of football, of celebration and of music.”—Eric Cantona
rajes is offline   Reply With Quote
Pesan sponsor, numpang lewat yach!
Old 08-10-2009, 05:32 PM   #6
underpressure
@capt_martell
 
underpressure's Avatar
 
Id Number : IMU-3498
Join Date: Mar 2008
Location: earth
Posts: 1,771
underpressure has much to be proud ofunderpressure has much to be proud ofunderpressure has much to be proud ofunderpressure has much to be proud ofunderpressure has much to be proud ofunderpressure has much to be proud ofunderpressure has much to be proud ofunderpressure has much to be proud ofunderpressure has much to be proud ofunderpressure has much to be proud ofunderpressure has much to be proud of
Default

protes fergie harusnya disikapi dengan positif oleh para wasit, paling tidak untuk lebih introspeksi kekurangan para pengadil2 di lapngan, toh bukan fergie aja ya sering protes, itu artinya ada yg ga beres kinerja wasit di inggris...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
underpressure is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009, 10:11 PM   #7
RH20
If there is a will, there is a way...
 
RH20's Avatar
 
Id Number : IMU-8167
Join Date: Apr 2009
Location: 021
Posts: 2,080
RH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud of
Default

Quote:
Originally Posted by underpressure View Post
protes fergie harusnya disikapi dengan positif oleh para wasit, paling tidak untuk lebih introspeksi kekurangan para pengadil2 di lapngan, toh bukan fergie aja ya sering protes, itu artinya ada yg ga beres kinerja wasit di inggris...
yup, setuju ama ente bro....
seharusnya kritikan ini dijadikan sebagai suatu masukan yang membangun bagi para wasit tersebut.... bagaimanapun juga, tidak semua wasit tampil bagus dalam suatu pertandingan.... terkadang wasit sering salah ambil keputusan, ataupun mengeluarkan suatu keputusan yang kontroversial....
intinya sih kalo emang wasit itu udah bener, ga mungkin donk dia di kritik.... kalo ampe dia di kritik, berarti there must be something wrong with him....
gitu aja sih.....

oh ya, mengenai Alan Wiley ini, kemarin gw sempet baca di situs berita, bahwa Wiley merasa tersinggung dengan statement opa Fergie dan berniat akan pensiun saja dari dunia perwasitan....
yaa, kembali ke pernyataan gw diatas sih.... kalo si Alan Wiley ini emang berasa fisiknya ga bermasalah, dia ga merasa membuat suatu keputusan yang kontroversial, ngapain coba dia menanggapi statement opa Fergie....
tapi kalo dia sampe merasa tersinggung seperti itu, yaa berarti bener donk statement nya opa Fergie bahwa secara fisik maupun mental Alan Wiley tidak siap untuk memimpin pertandingan.... dan kalo dia tidak siap, yaa sebaiknya pensiun aja....

shame on you Wiley....
__________________
Ave Maria, gratia plena,
Dominus tecum
Benedicta tu in mulieribus,
et benedictus fructus ventris
tui, Iesus.
Sancta Maria, Mater Dei,
ora pro nobis peccatoribus,
nunc,
et in hora mortis nostrae.
Amen

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

RH20 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009, 11:32 PM   #8
kendor
Rookie
 
kendor's Avatar
 
Id Number : IMU-6317
Join Date: Jan 2009
Location: Depok - Bogor
Posts: 1,451
kendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by RH20 View Post
yup, setuju ama ente bro....
seharusnya kritikan ini dijadikan sebagai suatu masukan yang membangun bagi para wasit tersebut.... bagaimanapun juga, tidak semua wasit tampil bagus dalam suatu pertandingan.... terkadang wasit sering salah ambil keputusan, ataupun mengeluarkan suatu keputusan yang kontroversial....
intinya sih kalo emang wasit itu udah bener, ga mungkin donk dia di kritik.... kalo ampe dia di kritik, berarti there must be something wrong with him....
gitu aja sih.....
Mungkin yg dimaksud sama korps wasit di Inggris, Opa melakukan protesnya terlalu berlebihan,, Walaupun mungkin wajar2 aja, ketika seseorang dalam keadaan sedikit 'tertekan', dia akan mengeluarkan protes atas ketidakpuasan pada suatu hal.

Quote:
Originally Posted by RH20 View Post
oh ya, mengenai Alan Wiley ini, kemarin gw sempet baca di situs berita, bahwa Wiley merasa tersinggung dengan statement opa Fergie dan berniat akan pensiun saja dari dunia perwasitan....
yaa, kembali ke pernyataan gw diatas sih.... kalo si Alan Wiley ini emang berasa fisiknya ga bermasalah, dia ga merasa membuat suatu keputusan yang kontroversial, ngapain coba dia menanggapi statement opa Fergie....
tapi kalo dia sampe merasa tersinggung seperti itu, yaa berarti bener donk statement nya opa Fergie bahwa secara fisik maupun mental Alan Wiley tidak siap untuk memimpin pertandingan.... dan kalo dia tidak siap, yaa sebaiknya pensiun aja....
Wasit juga manusia bro..
kendor is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009, 11:41 PM   #9
RH20
If there is a will, there is a way...
 
RH20's Avatar
 
Id Number : IMU-8167
Join Date: Apr 2009
Location: 021
Posts: 2,080
RH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud of
Default

Quote:
Originally Posted by kendor View Post
Mungkin yg dimaksud sama korps wasit di Inggris, Opa melakukan protesnya terlalu berlebihan,, Walaupun mungkin wajar2 aja, ketika seseorang dalam keadaan sedikit 'tertekan', dia akan mengeluarkan protes atas ketidakpuasan pada suatu hal.
terlalu berlebihan gimana bro Ken?????

seingat gw sih opa Fergie mengeluarkan statement yang intinya adalah mengatakan bahwa fisik Alan Wiley tidak siap.... "Dia membutuhkan waktu 30 menit untuk mengeluarkan sebuah kartu kuning dan menuliskan nama pemaon tersebut di dalamnya" (CMIIW), kalo ga salah kira-kira begitu pernyataan opa Fergie.....
dan jika dikaitkan dengan performa wasit pada pertandingan itu, gw pribadi sih merasa itu hal yang wajar.... terlihat jelas kan wasit sangat kedodoran pada pertandingan itu....
so, menurut gw ga ada yang berlebihan dalam statement opa Fergie.... wasitnya aja yang terlalu sensitif, atau terlalu malu ketika borok nya terbongkar....
__________________
Ave Maria, gratia plena,
Dominus tecum
Benedicta tu in mulieribus,
et benedictus fructus ventris
tui, Iesus.
Sancta Maria, Mater Dei,
ora pro nobis peccatoribus,
nunc,
et in hora mortis nostrae.
Amen

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

RH20 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009, 11:56 PM   #10
kendor
Rookie
 
kendor's Avatar
 
Id Number : IMU-6317
Join Date: Jan 2009
Location: Depok - Bogor
Posts: 1,451
kendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to beholdkendor is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by RH20 View Post
terlalu berlebihan gimana bro Ken?????

seingat gw sih opa Fergie mengeluarkan statement yang intinya adalah mengatakan bahwa fisik Alan Wiley tidak siap.... "Dia membutuhkan waktu 30 menit untuk mengeluarkan sebuah kartu kuning dan menuliskan nama pemaon tersebut di dalamnya" (CMIIW), kalo ga salah kira-kira begitu pernyataan opa Fergie.....
dan jika dikaitkan dengan performa wasit pada pertandingan itu, gw pribadi sih merasa itu hal yang wajar.... terlihat jelas kan wasit sangat kedodoran pada pertandingan itu....
so, menurut gw ga ada yang berlebihan dalam statement opa Fergie.... wasitnya aja yang terlalu sensitif, atau terlalu malu ketika borok nya terbongkar....
Klu saja waktu itu United menang, atau andaikan United tidak susah payah cari gol untuk sekedar menyamakan kedudukan sampe menit akhir, ane yakin Opa ga akan kasih pernyataan seperti itu,, Dan bukan rahasia lagi klu pelatih2 seperti SAF, AW, RB dan dulu JM, sering mengeluarkan pernyataan2 yg bernada miring ketika timnya mendapatkan hasil yg kurang baik.

Nah berhubung kritik Opa terlalu menyudutkan wasit, wajar aja klu korps wasit marah,, Pastinya korps wasit punya aturan dan sistem untuk menyatakan seorang wasit layak atau tidak memimpin suatu pertandingan, dilihat dari fisik maupun mentalnya bro.
kendor is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pemain yang paling anda2 sesali kepergiannya... Axello Inside Old Trafford 417 01-02-2014 11:23 AM
Saya Benci Club Lain... !!! [Silat Lidah] mu4ever Inside Old Trafford 558 27-06-2013 04:30 PM
Dear Diary™ Vandiemensland OOT [Diary, Konsultasi & Gado-gado] 9994 04-02-2013 09:58 AM
Renungan Buat Kita Semua mosimosi Recycle Bin 26 12-05-2008 11:34 PM


All times are GMT +7. The time now is 05:11 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indonesian Manchester United - IndoManUtd.org - The most integrated fans forum in Indonesia - Manchester United Indonesia
One Love - One Soul - One United, IndoManUtd.org is in no way authorised by or connected with Manchester United or the official club website.