IndoManUtd Forum  

Go Back   IndoManUtd Forum > Rookie Room > Inside Old Trafford
Follow Us IndoManUtd Twitter IndoManUtd @ Facebook

Inside Old Trafford Semua yang berhubungan dengan Manchester United.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17-08-2009, 01:55 PM   #1
ayupsin
Indonesia berduka
 
ayupsin's Avatar
 
Id Number : IMU-5099
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,489
ayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud of
Default Ryan Shawcross kembali ke United

Gak tahu ini repost ato nggak, kalo sudah ada moods please di gabung aja

Gara - gara krisis pemain belakang Man Utd bersiap menarik kembali Ryan Shawcross dari Stoke, Shawcross bermain bagus ketika bermain melawan Burnley kemarin dengan mencetak gol melalui sundulan, Shawcross sudah mencetak 11 gol dari 71 pertandingan buat Stoke

Code:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1206804/Manchester-United-challenge-Liverpool-plan-lure-Ryan-Shawcross-Old-Trafford.html
apakah opsi ini akan di ambil oleh SAF, ataukah para pemain reserves akan bergantian di turunkan,

mari di diskusikan
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ayupsin is offline   Reply With Quote
sponsor links
Old 17-08-2009, 01:57 PM   #2
Numberseven
1 + 6 = 7©
 
Numberseven's Avatar
 
Id Number : IMU-69
Join Date: Apr 2007
Location: Di sebelah istri dan anak-anak || @7abrik
Posts: 11,413
Numberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud of
Default

11 gol dari 71 pertandingan utk ukuran seorang bek tengah itu luar biasa lho....

tapi apa Stoke nya ngasih?
__________________
Vieira : "Just smile mate ...."
Keano : "I'd be smiling if we were 12 points clear.. but we're not."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

IndoManUtd P.L.U.R (Peace Love United Respect)


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Numberseven is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2009, 02:04 PM   #3
ayupsin
Indonesia berduka
 
ayupsin's Avatar
 
Id Number : IMU-5099
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,489
ayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud of
Default

Quote:
Originally Posted by Numberseven View Post
11 gol dari 71 pertandingan utk ukuran seorang bek tengah itu luar biasa lho....

tapi apa Stoke nya ngasih?
kemungkinan harga buat Shawcross yang diminta ama Stoke adalah 8 juta pounds bang Jabrix, harga yang cukup mahal tetapi mengingat yang beli adalah man Utd (klub besar) jadinya Stoke akan melepas dengan harga tinggi
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ayupsin is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2009, 04:47 PM   #4
Maruli Naibaho
Silahkan diset sendiri Tittlenya, cek di user profile
 
Maruli Naibaho's Avatar
 
Id Number : IMU-3099
Join Date: Feb 2008
Location: Race to 20...
Posts: 4,941
Maruli Naibaho has much to be proud ofMaruli Naibaho has much to be proud ofMaruli Naibaho has much to be proud ofMaruli Naibaho has much to be proud ofMaruli Naibaho has much to be proud ofMaruli Naibaho has much to be proud ofMaruli Naibaho has much to be proud ofMaruli Naibaho has much to be proud ofMaruli Naibaho has much to be proud ofMaruli Naibaho has much to be proud ofMaruli Naibaho has much to be proud of
Default

Liverpool jg mengincarnya, tapi kalau SAF serius, kita pasti mendapatkannya.
Katanya United punya 'clause' saat menjualnya ke Stoke.

Code:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1206902/Stoke-boss-Tony-Pulis-turns-Chelsea-defender-Robert-Huth-race-sign-Ryan-Shawcross-hots--EXCLUSIVE.html
Quote:
Stoke manager Tony Pulis turns to former Chelsea defender Robert Huth as race to sign Ryan Shawcross hots up

EXCLUSIVE By JOHN EDWARDS
Last updated at 9:05 AM on 17th August 2009

Tony Pulis is bracing himself for a scramble to lure Ryan Shawcross away from Stoke after moving in for Middlesbrough's German centre-back Robert Huth.

The Stoke manager is closing in on the powerfully-built former Chelsea defender, as revealed by Sportsmail, and is confident of tieing up a £2.5million deal in time for Wednesday's meeting with Liverpool at Anfield.
Middlesbrough insiders claim manager Gareth Southgate is resigned to losing Huth, who turns 25 on Tuesday, after Pulis made an approach that could clear the way for Shawcross' departure.

Liverpool, Manchester United and Everton have all been alerted to the 21-year old's possible availability and are ready to battle it out to prise him away from the Britannia Stadium.
Liverpool manager Rafa Benitez let it be known, as he put the finishing touches to his £20m signing of Roma midfielder Alberto Aquilani, that he wanted his next acquisition to be a tall, young English central defender.

Chester-born Shawcross fits the bill, but Benitez faces competition after Everton counterpart David Moyes stepped up his quest for defensive reinforcements, in the wake of Saturday's 6-1 home hammering by Arsenal and Manchester City's unrelenting pursuit of Joleon Lescott, and United's Sir Alex Ferguson emerged as a potential bidder.

After allowing Shawcross to leave Old Trafford for £1m 18 months ago, United retained first refusal on any subsequent deal and could be about to activate the clause after being impressed with his early-season form.
__________________
@Red11_
Maruli Naibaho is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2009, 04:57 PM   #5
bagas_sp
Rookie
 
bagas_sp's Avatar
 
Id Number : IMU-8595
Join Date: May 2009
Location: BSD, Manchester
Posts: 224
bagas_sp will become famous soon enough
Default

Wew ! Boleh juga nich... Masih muda ya... 22 tahun. Lumayan...lumayan...
bagas_sp is offline   Reply With Quote
Pesan sponsor, numpang lewat yach!
Old 17-08-2009, 05:17 PM   #6
Irwin
U-N-I-T-E-D
 
Irwin's Avatar
 
Id Number : IMU-7155
Join Date: Mar 2009
Location: Semarang + Jakarta
Posts: 997
Irwin is a splendid one to beholdIrwin is a splendid one to beholdIrwin is a splendid one to beholdIrwin is a splendid one to beholdIrwin is a splendid one to beholdIrwin is a splendid one to behold
Default

Apakah Shawcross merupakan pemain binaan United???

Gw belum pernah perhatiin mainnya secara penuh namun melihat Liverpool juga mengincarnya maka gw yakin dia pemain yang bagus. Dengan krisis pemain belakang yang terjadi saat ini pembelian pemain belakakng memang mutlak dibutuhkan.
Irwin is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2009, 06:14 PM   #7
ayupsin
Indonesia berduka
 
ayupsin's Avatar
 
Id Number : IMU-5099
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,489
ayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud ofayupsin has much to be proud of
Default

Quote:
Originally Posted by Irwin View Post
Apakah Shawcross merupakan pemain binaan United???

Gw belum pernah perhatiin mainnya secara penuh namun melihat Liverpool juga mengincarnya maka gw yakin dia pemain yang bagus. Dengan krisis pemain belakang yang terjadi saat ini pembelian pemain belakakng memang mutlak dibutuhkan.
Shawcroos dibeli pd tahun 2006 kemudian di pinjamkan ke klub Belgia, kemudian di pinjamkan ke Stoke yang kemudian mempermanenkan statusnya (cmiiw)
Dan kalo menjadi incaran 2 klub besar tentunya ada yang spesial pada pemain ini
Oii, gw ngepost via henpon, elo udah nyobain belon? biar jari kapalan yang penting online
ayupsin is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2009, 07:40 PM   #8
danuCr7
Rookie
 
Id Number : IMU-8357
Join Date: May 2009
Location: tangerang,kamlay
Posts: 124
danuCr7 is on a distinguished road
Default

hmm...gue pernah denger namanya tp belum pernah liat dia main,yah kalau memang di btuhkan begitu juga baguz kenapa tidak donk????
danuCr7 is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2009, 07:40 PM   #9
RH20
If there is a will, there is a way...
 
RH20's Avatar
 
Id Number : IMU-8167
Join Date: Apr 2009
Location: 021
Posts: 2,080
RH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud ofRH20 has much to be proud of
Default

gw lebih menyoroti kepada kesempatan bermain yang nantinya bisa didapat oleh Shawcross ini....
ketika nanti Rio dan Vidic telah sembuh, apakah si Shawcross ini akan mendapatkan kesempatan untuk bermain reguler??? mengingat untuk saat ini IMO posisi Rio dan Vidic belum tergoyahkan di skuad United...
belum lagi keberadaan Evans, Brown dan O'Shea yang juga bisa menempati posisi bek tengah.... juga adanya pemain binaan akademi seperti Craig Cathcart, bukankah akan membuat kans Shawcross untuk tampil reguler semakin sedikit??? dan sebagai akibat dari kesempatan tampil reguler yang semakin berkurang, IMO akan berpengaruh juga terhadap skill dari Shawcross nantinya...
__________________
Ave Maria, gratia plena,
Dominus tecum
Benedicta tu in mulieribus,
et benedictus fructus ventris
tui, Iesus.
Sancta Maria, Mater Dei,
ora pro nobis peccatoribus,
nunc,
et in hora mortis nostrae.
Amen

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

RH20 is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2009, 04:13 AM   #10
king7eric
Rookie
 
Id Number : IMU-10040
Join Date: Jul 2009
Location: Mike Apartement
Posts: 160
king7eric has a spectacular aura aboutking7eric has a spectacular aura aboutking7eric has a spectacular aura about
Default

Waduh, pendapat gw sih fifty2 deh klo Shawcross jadi balik lagi ke MU.

Disatu sisi gw seneng lantaran salah satu pemaen binaan MU yg bersinar di klub lain bakal ditarik kembali. Ini menguntungkan bwt nambah kuota Home Grown players. Mengenai peluang dimainkan sih, sepertinya Shawcross tetep bklan dikasih kesempatan bermain paling tidak sebagai pelapis, mengingat padatnya jadwal MU dan gk mungkin Rio & Vida selalu dipasang di setiap pertandingan.

Tapi disisi laen, kehadiran Shawcross akan mengancam kesempatan bwt pemaen akademi seperti Craig Cathcart & James Chester bwt unjuk gigi di tim utama. Padahal klo dilihat dari kemampuan, sepertinya keduanya udh cukup pantes bwt jadi pemaen top team. Klo Shawcross beneran balik, jangan2 keduanya keburu dijual sebelum sempat dipromosiin.

Sebaiknya sih, SAF gk usah buru2 mendatangkan Shawcross, toh kalaupun dateng palingan hanya jadi pilihan kelima ini bwt jadi Central Defender setelah Rio, Vida, Wes Brown Sama Johnny. Daripada buang dana transfer +/- 8 M bwt pemaen pelapis, mendingan andalin dulu pemaen dari akademi.

Glory...Glory...Manchester United !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
king7eric is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Prediksi UCL] FC Porto Vs Man United DA7 Recycle Bin 88 22-04-2009 09:49 AM
[Prediksi EPL] Fulham Vs Man United DA7 Recycle Bin 90 23-03-2009 11:17 AM
[Prediksi Carling Cup Final] Tottenham - Man United MaleSoccer Recycle Bin 92 02-03-2009 12:13 PM
Prediksi : Manchester United vs West Ham United black.avanza Recycle Bin 79 06-05-2008 10:32 AM


All times are GMT +7. The time now is 11:21 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indonesian Manchester United - IndoManUtd.org - The most integrated fans forum in Indonesia - Manchester United Indonesia
One Love - One Soul - One United, IndoManUtd.org is in no way authorised by or connected with Manchester United or the official club website.