IndoManUtd Forum  

Go Back   IndoManUtd Forum > IndoManUtd Corner > Mods help me !
Follow Us IndoManUtd Twitter IndoManUtd @ Facebook

Mods help me ! Forum's technical support, hanya melayani yang berhubungan dengan forum. Kritik & saran silahkan dipost diroom ini.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-08-2007, 04:02 PM   #1
Vandiemensland
My mind just hacked
 
Vandiemensland's Avatar
 
Id Number : IMU-2
Join Date: Apr 2007
Location: Beside my son
Posts: 3,264
Vandiemensland has disabled reputation
Talking How do i Look?

Halo bro n sista semua.....

Senang sekali rasanya bertemu lagi dengak Anda semua ( apaan sih )

Langsung aja, hari ini forum kita telah dipasang template baru, bro & sis semua dapat memilih template mana yang lebih disukai....

cara memilihnya

"Scrol ke bawah ampe mentok, terus lihat disebelah kiri Anda, maka akan ada dropdown menu yang bisa di gunakan utk memilih template...."

Template di forum kita ini akan terus ditambah, biar bro & sis semua tidak merasa bosan dengan tampilan yang itu-itu aja.....dan akan ada tersedia bermacam-macam pilihan template atau tampilan....

Demikianlah, semoga berkenan..... senyum Anda adalah kebahagiaan kami
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Jangan biarkan jari anda kapalan karena sering pindah - pindah cenel tipi, tp biarkan jari anda kapalan karena sering posting di IndoManUtd via henpon
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Last edited by Vandiemensland; 07-08-2007 at 04:15 PM.
Vandiemensland is offline   Reply With Quote
sponsor links
Old 07-08-2007, 04:06 PM   #2
Numberseven
1 + 6 = 7©
 
Numberseven's Avatar
 
Id Number : IMU-69
Join Date: Apr 2007
Location: Di sebelah istri dan anak-anak || @7abrik
Posts: 11,413
Numberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud of
Default

cukup futuristik bro Batman..

tapi banner logo kita yang paling atas belon bisa di klik utk menuju index ya?

itu aja masukan dari saya..
__________________
Vieira : "Just smile mate ...."
Keano : "I'd be smiling if we were 12 points clear.. but we're not."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

IndoManUtd P.L.U.R (Peace Love United Respect)


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Numberseven is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2007, 04:07 PM   #3
VQP
For The Night Elf... eh , Lich King !
 
VQP's Avatar
 
Id Number : IMU-1232
Join Date: Jun 2007
Location: belok kanan , belok kiri , terus ajah .
Posts: 959
VQP is a name known to allVQP is a name known to allVQP is a name known to allVQP is a name known to allVQP is a name known to allVQP is a name known to all
Default

wow... keren bro!
klo bisa ditambain lg ya!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
| and I hate Facebook.
VQP is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2007, 04:08 PM   #4
Vandiemensland
My mind just hacked
 
Vandiemensland's Avatar
 
Id Number : IMU-2
Join Date: Apr 2007
Location: Beside my son
Posts: 3,264
Vandiemensland has disabled reputation
Default

Quote:
Originally Posted by numberseven View Post
cukup futuristik bro Batman..

tapi banner logo kita yang paling atas belon bisa di klik utk menuju index ya?

itu aja masukan dari saya..
emang template ini gak isa di klik banner nya bro, gw udah ubek2 dari tadi......kan bisa klik tree link Indomanutd forum di bawah navbar bro.......
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Jangan biarkan jari anda kapalan karena sering pindah - pindah cenel tipi, tp biarkan jari anda kapalan karena sering posting di IndoManUtd via henpon
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Vandiemensland is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2007, 04:09 PM   #5
Champions
Smile ??? Yes I can !!!
 
Champions's Avatar
 
Id Number : IMU-940
Join Date: May 2007
Location: Depan Kompie
Posts: 1,249
Champions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud of
Default

Quote:
Originally Posted by numberseven View Post
cukup futuristik bro Batman..

tapi banner logo kita yang paling atas belon bisa di klik utk menuju index ya?

itu aja masukan dari saya..
Kalau gue lebih suka yang classic.... kalau yang soft ...cenderung lama2 jadi pingky.... pengennya sih biru (tapi kaga mungkin...ntar jadi aneh) ...coba kalau silver ?
__________________
Love your Parents, remember your GOD is the way to success.
Champions is offline   Reply With Quote
Pesan sponsor, numpang lewat yach!
Old 07-08-2007, 04:09 PM   #6
Vandiemensland
My mind just hacked
 
Vandiemensland's Avatar
 
Id Number : IMU-2
Join Date: Apr 2007
Location: Beside my son
Posts: 3,264
Vandiemensland has disabled reputation
Default

Quote:
Originally Posted by VQP View Post
wow... keren bro!
klo bisa ditambain lg ya!
Tenang dek...nanti akan di tambahin lagi.....demi kalian semua

@Sis Champ, yang silver kombinasi merah lagi di garap...mohon bersabar ya sis dan yang biru bisa aja di pasang, kan gak jadi default nya, defaultnya tetap yang klasik, jadi ntar bisa pilih sesuai dengan warna favorite masing2.....dan jgn lupa Ijo-ijo nya
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Jangan biarkan jari anda kapalan karena sering pindah - pindah cenel tipi, tp biarkan jari anda kapalan karena sering posting di IndoManUtd via henpon
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Last edited by Vandiemensland; 07-08-2007 at 04:17 PM.
Vandiemensland is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2007, 04:19 PM   #7
Champions
Smile ??? Yes I can !!!
 
Champions's Avatar
 
Id Number : IMU-940
Join Date: May 2007
Location: Depan Kompie
Posts: 1,249
Champions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud ofChampions has much to be proud of
Default

Quote:
Originally Posted by vandiemensland View Post
Tenang dek...nanti akan di tambahin lagi.....demi kalian semua

@Sis Champ, yang silver kombinasi merah lagi di garap...mohon bersabar ya sis dan yang biru bisa aja di pasang, kan gak jadi default nya, defaultnya tetap yang klasik, jadi ntar bisa pilih sesuai dengan warna favorite masing2.....dan jgn lupa Ijo-ijo nya
No problemno....about gren2 dari gue....tapi waiting list....tapi kalau yg dari akang batman yg superpower....tentu mo ngasih aye kaga usah nunggu 10x kan ?
__________________
Love your Parents, remember your GOD is the way to success.
Champions is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2007, 04:30 PM   #8
Simply Red
~ Red Faith Across D Ocean ~
 
Simply Red's Avatar
 
Id Number : IMU-8
Join Date: Apr 2007
Location: Jakarta Stretford End pp
Posts: 9,604
Simply Red has much to be proud ofSimply Red has much to be proud ofSimply Red has much to be proud ofSimply Red has much to be proud ofSimply Red has much to be proud ofSimply Red has much to be proud ofSimply Red has much to be proud ofSimply Red has much to be proud ofSimply Red has much to be proud of
Default

Mantap dah abang Batman.....gw akan ganti templatenya tergantung mood

Kl lagi santai ngebul boleh tuh dicoba template baru...tp kl lg puyeng kayanya pake yg classic aja..krn mata sdh terbiasa.

Quote:
Originally Posted by Champions View Post
No problemno....about gren2 dari gue....tapi waiting list....tapi kalau yg dari akang batman yg superpower....tentu mo ngasih aye kaga usah nunggu 10x kan ?
Emang waiting listnya dah smp no brp Madame??
Kayanya nama situ yg selalu ada di waiting tiap member bt ngasih ijo...

Dah ah ngomonging template lagi aja?
So ada kritik, saran serta masukan tentang template kt yg baru?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

“As soon as you get the ball I am going to be in your face. You are not going to like it one bit. Are you ready for that because that’s what’s going to happen.” Darren Fletcher - Football Genius
Simply Red is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2007, 04:41 PM   #9
Numberseven
1 + 6 = 7©
 
Numberseven's Avatar
 
Id Number : IMU-69
Join Date: Apr 2007
Location: Di sebelah istri dan anak-anak || @7abrik
Posts: 11,413
Numberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud ofNumberseven has much to be proud of
Default

agak sulit membedakan new post dan read(ed) post di index bro... (font bold nya tidak terlalu keliatan bedanya)
mungkin karena background nya warna aboe2 ya bro? (ini aboe2 apa pink muda sih? color blind deh gw.. )
__________________
Vieira : "Just smile mate ...."
Keano : "I'd be smiling if we were 12 points clear.. but we're not."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

IndoManUtd P.L.U.R (Peace Love United Respect)


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by Numberseven; 07-08-2007 at 04:43 PM.
Numberseven is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2007, 04:41 PM   #10
Vandiemensland
My mind just hacked
 
Vandiemensland's Avatar
 
Id Number : IMU-2
Join Date: Apr 2007
Location: Beside my son
Posts: 3,264
Vandiemensland has disabled reputation
Default

Mayan lah template ini ya bro, kan gratisan bukan versi bayar....template gratisan tuh banyak kok yang bagus, asal tahu aja tempat nyari nya....

kyknya warna ini soft red candy deh bro.....
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Jangan biarkan jari anda kapalan karena sering pindah - pindah cenel tipi, tp biarkan jari anda kapalan karena sering posting di IndoManUtd via henpon
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Last edited by Vandiemensland; 07-08-2007 at 04:43 PM.
Vandiemensland is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 04:20 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indonesian Manchester United - IndoManUtd.org - The most integrated fans forum in Indonesia - Manchester United Indonesia
One Love - One Soul - One United, IndoManUtd.org is in no way authorised by or connected with Manchester United or the official club website.